zaterdag 19 mei 2012

ik weet niet of jullie het al gezien hebben op de site,maar ik ga inderdaad stoppen met de webwinkel, ik heb doodgewoon geen zin meer in al dat werk, heb nu eens zin om meer tijd te gaan besteden aan de leuke dingen des levens, zoals stempelen etc.
Nou denken jullie misschien:"maar en webwinkel is toch LEUK?"Ja best wel in het begin,maar het is zoveeeeeel werk om alles up to date te houden.Je ziet het al aan mijn blog.....er staat nog bijna niks in , doodgewoon tijdgebrek......
dus nu is het voorlopig ME....ME....ME ....TIME lekker aan mijn journals werken met elisa, beetje cute stempelen en vooral veel opruimen haha want ik heb nu weliswaar de hele winkel tot mijn beschikking als hobbykamer, maar die staat nokkienokkie vol, wat kan een mens toch een spul vergaren in de loop der jaren he?

maar goed dat ik nog wel workshops blijf geven, dan zie ik jullie vast nog wel eens .....en komt er ook vanzelf een beetje schot in het opruimen van spullen die we dan gebruiken
carina
een klein canvasje gemaakt voor mijn neefje NICK , die is kampioen geworden met zijn elftal en dat verdient een ereplaatsje.